Despre noi

Bine ați venit la DaniMar - destinația perfectă pentru decoratiuni memorabile la orice eveniment special din Bacău și împrejurimi! Cu o experiență începută în 2016, ne-am dedicat să aducem un plus de magie și rafinament fiecărui moment important din viața dumneavoastră.

La DaniMar, înțelegem că fiecare eveniment este unic și special în felul său. De aceea, ne angajăm să creăm atmosfere de neuitat, pline de eleganță și emoție. Fie că este vorba despre o nuntă de vis, un botez plin de căldură familială, un majorat plin de energie sau o aniversare ce marchează un moment important în viața dumneavoastră, suntem aici pentru a transforma visele în realitate.

Cu o echipă pasionată și creativă, DaniMar este mereu la curent cu cele mai recente tendințe în domeniul decoratiunilor pentru evenimente. De la aranjamente florale rafinate la accesorii personalizate, fiecare detaliu este atent gândit pentru a reflecta personalitatea și gusturile dumneavoastră.

Suntem mândri să oferim servicii de înaltă calitate și o atenție deosebită la fiecare client. Fie că planificați o petrecere intimă sau un eveniment corporate de amploare, echipa noastră vă va însoți în fiecare pas al procesului de planificare și execuție, asigurându-ne că fiecare moment este perfect și irepetabil.

În plus față de serviciile noastre clasice pentru nunți, botezuri și aniversări, DaniMar se bucură să ofere și decoratiuni pentru evenimente corporate și gender reveal. Indiferent de ocazie, suntem aici pentru a vă ajuta să creați amintiri de neuitat alături de cei dragi.

Vă invităm să ne contactați pentru a transforma visul dumneavoastră în realitate și pentru a descoperi cum putem aduce o notă de eleganță și rafinament fiecărui moment special din viața dumneavoastră. La DaniMar, fiecare eveniment devine o poveste de neuitat!

Adresa: Str Al. I. Cuza nr 113, 600022, Letea Veche, Bacău 

Telefon: 0749 659 677

Email: danimarconcept@gmail.com