Despre noi

Vă așteptăm cu căldură, răbdare și dragoste în salonul nostru!
Programările se pot face telefonic la nr. de telefon 0749.65.96.77 sau printr-un mesaj privat pe pagina de facebook. Nu ezitați să vă programați din timp pentru a beneficia în ziua și la ora dorită de camera de probă și de un consultant ce se va ocupa exclusiv de dumneavoastră!
DaniMar Wedding Salon
Str. 9 Mai Nr. 23, Et. 1, Bacau (Parcarea cu plata Piata Centrala)
DaniMar Exclusive Concept va incanta cu Rochii de mireasa ravisante, la cele mai accesibile preturi, de la producatori din Europa.
Din pasiune pentru moda, in atelierul nostru de croitorie, realizam creatii unicat, pentru evenimentele speciale din viata dvs.
Te invitam sa descoperi serviciile noastre profesionale de croitorie si design la preturi deosebit de avantajoase. Adresa noastra este Str. 9 Mai (Parcarea cu plata Piata Centrala) nr. 23B, et. 1, Bacau. De asemenea, ne puteti contacta la numarul de telefon 0749.65.96.77
Va asteptam in fiecare zi cu drag, atat pentru retusuri, cat si pentru servicii complete de croitorie si design vestimentar.
Dati-ne sansa sa va rasfatam cu cele mai confortabile, elegante si speciale rochii.
Croim la comanda tinuta perfecta pentru evenimentul tau!
Modificam orice piesa vestimentara, inclusiv rochii de mireasa!
Nu-i așa că sună bine și că aproape că v-am convins?
DaniMar Exclusive Concept
De asemenea, am adaugat la activitatile noastre zilnice si personalizarea diverselor piese vestimentare prin broderie. Realizam tricouri aniversare pentru 1 an, halate de mireasa personalizate prin broderie, prosoape pentru nasi, personalizate prin broderie.