Gender Reveal

Descoperă o experiență unică cu serviciile noastre de decor gender reveal.

La DaniMar Decor, ne dedicăm să aducem la viață momente speciale prin decoruri personalizate, create cu pasiune și atenție la detalii. Fie că planifici o petrecere intimă în familie sau un eveniment grandios, echipa noastră din Bacău este aici pentru a transforma visurile tale în realitate.

Ce Este Gender Reveal?

Un gender reveal este un eveniment special unde viitorii părinți dezvăluie prietenilor și familiei sexul copilului lor într-un mod surprinzător și memorabil. Aceste petreceri au devenit extrem de populare și reprezintă o ocazie minunată de a sărbători noua viață care va veni pe lume.

Serviciile Noastre de Decor Gender Reveal

 1. Consultanță Personalizată
  Începem fiecare proiect cu o consultanță detaliată pentru a înțelege preferințele și dorințele tale. Discutăm tematica, culorile preferate și stilul dorit pentru a crea un decor unic și personalizat.
 2. Design și Concept Creativ
  Echipa noastră de designeri talentați va crea un concept vizual care să reflecte perfect viziunea ta. Ne asigurăm că fiecare detaliu, de la baloane la decorațiuni florale, este armonios și estetic.
 3. Set-Up Profesional
  Ne ocupăm de tot, de la planificare la execuție. Venim la locația aleasă de tine și instalăm decorul cu grijă și profesionalism, asigurându-ne că totul arată impecabil pentru marele moment.
 4. Elemente Speciale
 5. Coordonare și Suport în Ziua Evenimentului
  Suntem alături de tine pe tot parcursul evenimentului, asigurându-ne că totul decurge conform planului și că surpriza este perfectă.

De ce să Alegi DaniMar Decor?

 • Experiență și Profesionalism: Cu ani de experiență în organizarea de evenimente, ne mândrim cu un portofoliu impresionant și clienți mulțumiți.
 • Creativitate și Inovație: Fiecare proiect este o nouă oportunitate de a ne depăși limitele și de a crea decoruri inedite și spectaculoase.
 • Atenție la Detalii: Ne preocupăm de fiecare detaliu, indiferent cât de mic, pentru ca totul să fie perfect.

Contactează-ne

Pentru a transforma evenimentul tău gender reveal într-o experiență de neuitat, contactează-ne astăzi! Suntem pregătiți să îți oferim cele mai bune soluții de decor și să aducem bucurie și emoție în viața ta și a celor dragi.

DaniMar Decor Bacău - Creatori de momente magice!